Chemtrail

Úgy látom, ideje kitérnem a chemtrail-dilemmára. Nyilván akik valamilyen módon idekerültek erre az oldalra és most ezt olvassák, egyetértenek, hogy a chemtrailek nem normális dolgok. Ezen azt értem, hogy az nem helyénvaló, hogy a repülőgép által kibocsátott “kondenzcsík” nemhogy nem oszlik el, hanem hosszú ideig megmarad, és inkább kiterjed, majd az ismételten össze-vissza kibocsátott csíkok szétterjedve fokozatosan beborítják az eget, és az ember csak azt veszi észre, hogy “be van borulva”. Viszont ez nem természetes jelenség, hanem azok a kibocsátott és szétterjedő, az eget beborító csíkok tették ezt. 20-30 éve is volt légiforgalom, és ahol én élek, nem is kevés, mégse volt ilyen jelenség, csak szépen szétoszló kondenzcsíkok. Most pedig, amikor offenzíva van, szemmel látható a változás, ahogy a derült égboltból csupán 1-2 óra alatt borult lesz, a fenti módon. Ezt bárki beláthatja, hogy ez nem természetes és normális dolog.

CA390307

Az internet hemzseg a különféle önjelölt szakértő véleményektől, mindkét táborból: aki azt magyarázza, hogy ki és milyen célokkal folytatja ezt a tevékenységet, és a másik tábor, akik pedig megmagyarázzák, hogy a fent bemutatott jelenség teljesen normális. Mindenki különböző fontosnak és meggyőzőnek hangzó érvvel hangoztatja, hogy neki van igaza.

Azonban az igazság ez: egyelőre csak azt tudjuk bizonyosan elkönyvelni, hogy ez a jelenség nem normális! Minden ennél további csupán spekuláció. Nem lehet tudni, hogy ki és milyen célokkal csinálja ezt, de valószínű, hogy nem jó nekünk. Hiszen különben nyilvános információ lenne a köztudatban, de messze nem erről van szó. Csak azt érezzük, hogy valami nagyon nincs rendjén.

Mivel nem lehet tudni, tulajdonképpen miről van szó, bármiféle szervezett tiltakozás nehézkes, hiszen az ember igazából nem tudja, ki és mi ellen tiltakozik. Lehet mondani mindenfélét, de megint csak oda jutunk, hogy különféle teóriák vannak, vajon milyen célból csinálják azok azt, amit csinálnak, de ez mind spekuláció. Egyszerűen nem tudhatjuk, mi, a nép, hogy a fejünk fölött miket csinálnak, nem vagyunk ott személyesen, nem látjuk személyesen, nem hallottuk a felek megállapodását, stb stb. Konkrét tapasztalatok híján csak találgatni lehet, annak pedig nem sok értelme van.

Például, ha az ember éppen látja, hogy  telecsíkozzák az eget, és beborul, felpattanhatna a magángépére, és utánaeredhetne az egyik ilyen gépnek, amiből látja, hogy jön ki a természetellenes, nem eloszló csík. A követett gép előbb-utóbb le fog szállni valahol, akkor ki lehetne deríteni, hogy ki vezeti a gépet és milyen gép. De ezt sajnos (egyelőre) nem tehetjük meg, különbenis mire feljutnánk, addigra az adott gép már rég messze jár. Addig is, aki teleportációs képességekkel bír, kérem, hogy teleportálja magát egy ilyen gép nyomába, és utána számoljon be,hogy mit tapasztalt! 🙂

Szóval, nekünk a közembernek elég annyit tudni, hogy ez a szétterjedő csíkozás nem normális dolog, valszeg nem jó nekünk, és kész. Az ember elraktározza magának ezt az információt (is), nem kell rajta rágódni, enni magát, hogy így meg úgy irtanak minket stb, ez  is csak egy dolog a sok közül, hiszen annyi van egyébként is. Az ember megpróbálja védeni magát a mindenfelől özönlő negatív hatástól, és lehető legjobb életkörülményeket teremteni magának és környezetének, mindanyiunknak ezen a földön. Mi ezt tudjuk tenni. Mindenki tegye meg, amire módja van, és cselekedjen olyan területeken, ahol valóban tud valami érdemit tenni, nem pedig okoskodni és mások véleményét ismételgetni. Mert sajnos a legtöbben ezt tesszük, ismétlők vagyunk. Konkrét tapasztalatok és élmények híján ez igazán nem szép és nem helyénvaló dolog.

Tehát az ember megteszi, amit tud, és aminek van értelme. Az okoskodásnak, vég nélküli találgatásnak, szükségtelen félelemkeltésnek és rémisztgetésnek nincs. Kérek mindenkit, hogy ne bocsátkozzon ilyen felesleges vitákba, mert ez nem szolgálja a javunkat, sőt inkább lemeríti az ember energiáját. Ismételten kérem, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk, amiben valóban tudunk érdemit és hasznosat tenni és előbbre lépni.

Az ellentábor persze megteszi a tőle telhetőt minden téren, egy szép példa erre ez a tudósítás a 2014. január 15-i budapesti chemtrail-ellenes tüntetésről, illetve maga a tüntetés is. Érdemes elolvasni a szöveget az oldalon, hiszen az igazság is benne van, ha tudunk a sorok között olvasni, csak az egész teljesen úgy van beállítva, hogy micsoda röhejes dolgok ezek, és nevetségessé van téve az egész – sajnos maga a rendezvény is rosszul volt megcsinálva. Megintcsak a sokféle teória, spekuláció, okoskodás, oda nem illő műsorszámok.

Ha már mindenképpen tiltakozó tüntetést akar szervezni valaki, akkor civilizált módon kell megszervezni és kivitelezni. Nincs ordítozás, felesleges rémisztgetés, pánikkeltés, hanem lehet ezt nyugodt hangnemben és ismét, CIVILIZÁLTAN megcsinálni. Lehet szórólapokat osztogatni a járókelőknek a chemtrailek nem normális voltáról, és hogy ez nem tetszik nekünk, és hogy tudni akarjuk az igazságot, és követeljük, hogy bárki is csinálja ezt, azonnal szüntesse be, és követeljük vissza a természetes felhőket, kék égboltot, napsütést, természetes időjárást.

Ez a 2013. április 20-i melbourne-i felvonulásos tiltakozás például kitűnő példa civilizált chemtrail-elleni tüntetésre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s