Egyszerű és örökké tartó csoda: az orgonit

Az orgonit Wilhelm Reich orgon-energiával kapcsolatos kutatásain alapul, összetevői: polieszter gyanta és alumínium- vagy más fémforgács nagyjából 50-50%-os keverékében egy kisebb darab kvarckristály. Ezt a három összetevőt beszerezve bárki könnyedén készíthet otthon orgonitot. A műgyanta szilárdulás közben valamelyest összezsugorodik, ezáltal a belül lévő kvarckristályra állandó nyomást gyakorol. Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-) energiává. Az orgonit nem (csak) megszünteti a káros energiákat, hanem pozitív (élet-) energiává alakítja azt, ebből a szempontból valamilyen természetellenes energia jelenléte esetében az orgonit hatásosabb, mintha nem lenne éppen ott semmiféle átalakítandó káros energia, amely esetben az orgonit se csinál semmit. Az orgonit nem merül ki, és örökké használható. Magát a rádió-, tévé-, mobil stb adást nem zavarja, csupán annak káros hatásait alakítja éltető energiává.

TB (=tower buster)

Ezen az oldalon a TB (=tower buster) nevű, muffinformájú orgonit otthoni készítéséhez adok tanácsokat, saját tapasztalataim alapján. Bár a TB alapvetően muffin alakú, tetszés szerint bármilyen formájú és nagyságú orgonitokat készíthetünk, attól függően, hogy majd mire akarjuk használni. Ha általános használatra szánjuk, válasszuk a muffin formát.

Ezenkívül idegen nyelven is beszélő olvasóimnak ajánlom még ezeket a kitűnő képes leírásokat tartalmazó oldalakat németül és angolul.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s